Je opravdu mnoho způsobů, jak si vylepšit svůj internetový obchod. Já jsem začínala s tím, že jsem prodávala ponožky a spodní prádlo. A mě tento obchod bavil. A vy se možná smějete, stejně jako moji přátelé. Mí přátelé říkali, že na spodním prádle nebo na ponožkách opravdu nikdo nezbohatl. A taky ani nezbohatne. Jenomže já si to vůbec nemyslím. Podle mého názoru přeci takové oblečení bude nosit každý člověk stále. Není to jako boty, že boty si koupíte třeba jenom jednou anebo dvakrát za rok. Možná přeháním, ale někdo to tak má. Nicméně ale i tak jsem chtěla skvělou reklamu.

Online práce není někdy snadná.

Tak koukala jsem se na stránky ppcprofits.cz, kde byly opravdu skvělé nabídky na internetové reklamy. A slibovali tam, že se nám obchodníkům zvýší obrat až o devadesát procent, což je vážně skvělé. A to mě velmi zaujalo, tak jsem si řekla, že bych to mohla zkusit. A navíc se taky hodně zajímám o SEO v Brně. A myslím, že by mě to mohlo bavit. Řekla jsem si, že každá zkušenost je dobrá. A ať už špatná anebo dobrá. Já jsem taky zastáncem toho, že chybami se člověk učí.

Jak si představujete skvělou reklamu?

Proto jsem si taky řekla, že…., může být opravdu skvělé pro mou budoucnost. A navíc přeci člověk se učí celý život, tak jistě ocení jakoukoliv pomoc. A je jedno, jestli se to týká PPC reklamy v Brně nebo úplně něčeho jiného. Jistě každý člověk potřebuje nějakou zkoušku a bude věřit, že jemu se to jednou podaří, že jeho obchod na internetu bude jenom vzkvétat. A vy byste si nechali pomoct od profesionálů, kteří ví, co dělají? Znám opravdu mnoho případů, kdy si lidé nechtěli nechat poradit a potom to dopadlo opravdu velmi smutně. Víte, někomu se ani nechce platit mnoho peněz za kvalitní reklamu. A potom to taky dopadá tak, že lidé krachují. Bez pěkné a originální reklamy to vážně nepůjde, protože lidé chtějí mít nějaké jistoty. A proto tady od toho jsou například PPC brněnské reklamy.